Throwback August: Nieuw werk, lekker happen en verre vrienden

Throwback August: Nieuw werk, lekker happen en verre vrienden

Tijd voor een nieuwe throwback, met een maand vol nieuw werk, nieuwe restaurants en nieuwe vrienden. Ik lees tegenwoordig bijna elke dag 7 talen op het werk, roof China town leeg en verwen mijn smaakpapillen met een verscheidenheid aan kruiden. Waarom, dat lees je in de update van de maand.

 

Digital marketing consultant, Yes hier ben ik!

3 hoeraatjes, toen ik mijn nieuwe baan te pakken had na het fiasco in juli! En deze maand ging het dan echt van start. Ik niet alleen, maar alles en iedereen. Het nieuwe bedrijf Capesenz is klaar om de wereld van content te voorzien. Content voor websites, content in 7 talen. Als digitale marketeer voorzie ik de internationale copywriters van SEO informatie die ze nodig hebben om hun teksten te kunnen schrijven en check ik hun werk. Mijn Russisch en Italiaans gaat dus opeens met sprongen vooruit 😉 Naast de freelance copywriters werk ik met een vast Nederlands team. Dezelfde werkmentaliteit, dezelfde grapjes, dezelfde studie achtergrond. Gezellige bende dus en fijn om weer aan het werk te zijn. Het ‘normale’ leventje in Buenos Aires is zo echt van start gegaan.

werken in Buenos Aires

Teamwork met schoenen

Buenos Aires, elke dag een beetje meer

Ik ben nu bijna 3 maanden hier en heb het gevoel dat ik pas 30% van de stad echt gezien heb, dus ga ik elke week met Jorge op onderzoek uit om zo beetje bij beetje de stad te leren kennen. Naast alle grote gebouwen die de stad rijk is, is het leuk om elke dag weer nieuwe details te ontdekken door omhoog te kijken of simpelweg gebouwen binnen te lopen (Ik vraag netjes). Maar op onze vrije nationale dag was ook Tigre, dorp naast Buenos Aires, weer aan de beurt. Lekker fietsen langs de delta, samen met half Buenos Aires die hetzelfde idee hadden als wij!

Art museum van Tigre

Op pad door Buenos Aires

 

Samen met Sabine en Jimmy ging ik ook weer naar China town. Zoals ik vorige maand in de ‘throwback’ schreef, keek ik erg uit naar hun komst! Het werd een Nederlands-Colombiaanse dubbel date, waar veel werd bijgekletst en we China Town leeg roofde. Zet ons namelijk neer in Aziatische supermarkt en er gaat meer mee naar huis dan gepland.  Daar moet je dan wel een kassa-rij van ongeveer 30 personen voor over hebben.

China town Buenos Aires

 

Lekker werelds in Buenos Aires

Ongeveer één keer per maand ga ik naar Internations, een wereldwijde organisatie die in elke grote stad ter wereld events organiseert. Zo ontmoet ik elke keer weer nieuwe vrienden en ontdek ik weer nieuwe gave bars in town! Op een borrel leerde ik ook mijn nieuwe Venueluaanse en Vietnamese vriendinnen kennen waarmee we Koreaanse BBQ gingen eten. Als je van Aziatisch houdt en een keer wil gaan uiteten is dit echt een aanrader! Het bleef een internationale maand, want ik smulde ook nog van de Vietnamese, Israëlische en Italiaanse keuken. In Buenos Aires heb je alles wat je maar kunt bedenken, iets wat mijn smaakpapillen erg kunnen waarderen!

 

Koreaans eten in Buenos Aires

 

Op naar september

Lente in Buenos Aires! Alhoewel het woord ‘winter’ in Buenos Aires niet echt hetzelfde woord ‘winter’ is als in Nederland, kijk ik uit naar de lente. Zo’n momentje: ‘aah lekker, genieten!’. Om je dan meteen te realiseren dat je niet echt zomerse kleren hebt meegenomen, omdat ik alleen in Bogota zou gaan wonen en het daar altijd – saai – ongeveer 17 graden is. Ik hoor een shopmiddag aankomen in Buenos Aires! Of Montevideo? Want ik ga een weekendje naar Uruguay met de boot. Weer een nieuw land om te krassen op de scratchmap. Maar het allermooiste van september is dat een van mijn beste vriendinnetjes, Silvia, in Nederland het bruidje is. Feestmaand. Toedeloe!

Buenos Aires San Telmo

 

Rugzak vol Reizen op Instagram

Augustus was Rugzak vol Reizen uiteraard ook op Instagram te vinden. Wil jij ook een flinke reisdosis voorbij zien komen flitsen op je telefoon? Volg dan Rugzak vol Reizen op Instagram. Dankjewel voor alle leuke berichtjes onder de foto’s. Wordt gewaardeerd! De 3 toppers van deze maand volgens jullie:

Rugzak vol reizen Instagram Rugzak vol reizen Instagram 3Rugzak vol reizen Instagram 2

LEAVE A COMMENT