Blogger Felice

Blogger Felice

Felice - ItaliëGrenzen verleggen doe ik al sinds baby woonachtig in de buurt van Maastricht met de Belgische en Duitse grens op enkele kilometers afstand. In de zomervakanties was verstoppertje spelen tussen de zonnebloemvelden in Frankrijk een must en werd er als 4-jarig blond meisje druk op los geflirt met de
Italianen gehuld in lederhosen. Het grote avontuur begon op mijn 18e, bepakt en bezakt down-under, denkend de hele wereld aan te kunnen! De travelbug sloeg toe en is sindsdien niet van plan om los te laten.

Wie is Felice nu? Een lachebekje volgens oma, aardig volgens onbekende, ambitieus volgens mijn ouders, sociaal volgens mijn reislustige vrienden en gek op avontuur volgens mijn iets minder reislustige vrienden.

Wie is Felice de backpacker? Ik houd van toerisme en toerist zijn! Toerist als in: autostoel naar beneden en slapen in de Aussie outback, wedding crashen in Indonesië, zelfgestookte alcohol drinken in een lemen hutje met Nepalezen, uit een vliegtuig springen in Nieuw-zeeland en Coca blaadjes knabbelen om de Boliviaanse hoogtes te bedwingen. Toerisme als in: afgestudeerd ‘International tourism management and consultancy’ aan de NHTV, wordt daarom stiekem enthousiast van booming businesses tot bestemmingen waar toerisme net om de hoek komt gluren. Vragend, fotograferend en geïnteresseerd bekijk ik de wereld om zo toerisme trends te spotten, een nieuwe cultuur te ontdekken en storytelling tot een dagelijkse bezigheid te maken.

Zo reis ik de wereld rond! De afgelopen jaren mijn backpack gevuld met verhalen, ontmoetingen, mooie plekken en foto’s, klaar om de world –wide-web ingestuurd te worden! Waarom? Omdat ik andere net zo enthousiast over reizen wil maken en verliefd wil laten kijken naar hun backpack als ik doe!

Daarom! Rugzak vol reizen: Backpackers vibe, persoonlijk, werelds, contrasterend, fotomomentjes inclusief een vleugje toerisme kennis!

Tags

Travmagazine Felice Hofman

Publicaties

Fanes Sennes Nationaal park

Rugzak vol Reizen

LEAVE A COMMENT