Publicaties

Publicaties

Gepubliceerd Artikel

Met DE UNA Colombia Tours reisde ik af naar San José del Guaviare, een off the beaten track bestemming in Colombia. Jarenlang was het geen veilig gebied voor toeristen, nu is het een onontdekt pareltje. Ik schreef erover in een Duitstalig tijdschrift dat gepubliceerd is door de Colombiaanse Tourism Board. Oplage 450.000. Artikel is vertaald vanuit het Engels.

Artikel San Jose de Guaviare

Blogger bij Ciao Tutti

Ciao Tutti Website

Ik schrijf en fotografeer voor de grootste Italië blog van Nederland en Belgie, Ciaotutti.nl. DE blog voor al jouw Italië inspiratie! Elke dag lees je verhalen met een Italiaans tintje en kun je citywalks, bijzondere logeeradressen en Italië-specials ontvangen. Hiken in de bergen, flaneren in de stad, eiland-hoppen, zwemmen in de azuurblauwe zee, Italië has it all! Met het team van Ciao Tutti zijn we dus nog lang niet uitgepraat over Italië.

Fotografie

Nepal foto publicatie—Italië foto’s zijn gepubliceerd in de online Italië ‘specials’ van Ciaotutti.nl. Onder andere in de special over Milaan.

—Foto’s uit Nepal zijn gepubliceerd in de reisgids van Berge & Meer, een Duitse Touroperator.

 

 

Travmagazine

In 2013 werd ik 3e als ‘Reiswerk talent van Nederland’ en ‘Beste Team 2013’.  Een uitgebreid verslag was te lezen in Travmagazine (31 mei 2013).

Travmagazine Reiswerk talent 2013Travmagazine Reiswerk talent 2013

 

 

 

 

 

 

Tags

Fanes Sennes Nationaal park

Rugzak vol Reizen

inspiratie voor backpackers

De naam

LEAVE A COMMENT