Rugzak vol Reizen

Rugzak vol Reizen

Het is dat ene mooie plekje dat je bij blijft, die man in zijn traditionele jurk of die vrouw met 4 kinderen op 1 fiets, dat hele smerige drankje of die overheerlijke specialiteit van het land, die backpacker die je de dansvloer opsleurt of die local die een uur met je mee loopt door de bush bush, picknicken bij die kletterende waterval of sandboarden in de woestijn, die grote beer op zoek naar voedsel of de kangaroo naast je, chillend in de zon.

Een reis is een aaneenschakeling van bijzondere momenten, plekken, verhalen en ontmoetingen die samen een grote waardevolle herinnering vormen.

Ik wil jullie graag via de lens van mijn camera en via de letters van deze blog meevoeren naar plekken en ontmoetingen die deze wereld zo bijzonder maken. Ze zijn te mooi om voor mezelf te houden en ik hoop dat jullie ze kunnen gebruiken om weer nieuwe verhalen te maken, thuis op de bank of al reizend op zoek naar nieuw avontuur. Ik wil verrassen, inspireren en laten nadenken over andere culturen en bestemmingen! Waarom gaan dingen zoals ze gaan? Toevallig, of met een reden? Is toerisme altijd zo vooruitstrevend of blijkt het voor een groep mensen toch anders uit te pakken? I want it all! Rugzak vol Reizen is er dus niet alleen om DE fotoplekken te delen waar jij heen moet om een selfie te maken en weer weg te rennen, maar ook om je wat meer bewust te maken van je omgeving waarin je reist! Waarom? Omdat ik er in geloof, dat je dan je reis ook het meest intens beleefd!

Daarom! Reis mee vanaf de bank in Nederland of vanuit verweggiestan met Rugzak vol Reizen!

Travmagazine Felice Hofman

Publicaties

inspiratie voor backpackers

De naam

LEAVE A COMMENT